Gewoon lekker volleyballen

Onder het mom van “gewoon lekker volleyballen” is Nijenheim het nieuwe jaar begonnen met de campagne om Volleyballen bijatvertentie vvn Nijenheim  te promoten. Er is op zich  genoeg instroom om de huidige teams te bemannen maar  groei is nodig om op de langere termijn het “gewoon lekker ballen” te garanderen. Het kan net wat meer differentiatie geven qua niveau binnen de verenging. De campagne heeft als doel:

  • “gewoon lekker Volleyballen” bij Nijenheim.
  • naamsbekendheid
  • het werven van nieuwe en enthousiaste leden

In het kort komt het hier op neer: Bij Nijenheim kun je als ervaren of onervaren volleyballer terecht. Als team speler of recreant. In de huidige training opzet die nu door Nijenheim  heren 1 wordt geven komt iedereen aan zijn trekken. Een degelijke warming up, blok basis techniek, spel vorming en aanvals-patronen gevolgd door tegen elkaar een wedstrijdje te volleyballen. De wedstrijden en trainingen zijn altijd door-de-weeks en niet tijdens schoolvakanties. Het is betaalbaar, een jaar volleyballen is ongeveer even duur als een kwartaal naar de sportschool. Na de wedstrijd is altijd nog een 4e set, de ene keer wat langer dan de andere, aan de bar.

Rond de 20 januari valt er bij 25.000 huishoudens via het stadsblad Zeist het eerste deel van de campagne op de deurmat, of dat wat oplevert zal blijken. Natuurlijk begint 20 januari ook de competitie en gaan als eerste Nijenheim Heren 2 “gewoon weer lekker volleyballen” tegen Spirit.

Info

Dit bericht is geplaatst in Berichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.